Smartlog v3 » Happysurfer » TYPO3 CMS
Opret egen blog | Næste blog »

Happysurfer

Jeg er en glad surfer :)

TYPO3 CMS

14. Jun 2011 18:20, happysurfer

TYPO3 CMS er lig med fleksibilitet og funktionalitet, og hvis du vil være sikker på en løsning, som passer nøjagtig til dine behov, så er Confero et godt bud på en seriøs og professionel samarbejdspartner. TYPO3 CMS er stadigt flere brugeres valg af platform, når der skal implementeres ny hjemmeside, og det er fuldt forståeligt. Man får ganske enkelt fuld valuta for sine penge, så man har en formidabel webløsning både her og nu og fremover.

Hos Confero er det erfarne eksperter, der har stor ekspertise i at afdække den enkelte person eller virksomheds behov, så hver enkel får sine ønsker opfyldt ved hjælp af individuelle og skræddersyede løsninger.

TYPO3 CMS er et fantastisk redskab, hvor såvel system som størstedelen af de meget fleksible og spændende moduler er gratis. Det beløb, der skal investeres i en løsning, begrænser sig derfor udelukkende til det arbejde, som Conferos medarbejdere udfører i forhold til at skabe en individuel webløsning til den enkelte kunde. Behov, smag og ønsker er naturligvis forskellige, og det er arbejdsopgaverne derfor også, men uanset hvilke ønsker man har til design og moduler, er her helt sikkert noget for de allerfleste.

Læs desuden mere på http://typo3.org/