Smartlog v3 » Happysurfer » Søgeoptimering
Opret egen blog | Næste blog »

Happysurfer

Jeg er en glad surfer :)

Søgeoptimering

7. Sep 2011 10:27, happysurfer

Søgemaskineoptimering, søgeoptimering eller SEO – kært barn har som bekendt mange navne. Alle disse udtryk handler dog om det samme, nemlig optimering af en hjemmeside, så den får den bedst mulige placering i en eller flere søgemaskiner. Det er den bedste måde at sikre sig, at man får relevant trafik til sin hjemmeside, og trafik er lig med besøgende, der kan være ensbetydende med potentielle kunder.

Google – verdens mest anvendte søgemaskine – også i Danmark

Der findes en lang række store søgemaskiner, hvoraf Yahoo er en af de helt store, men der er ingen tvivl om, at de fleste SEO-eksperter foretrækker at optimere søgeord i forhold til Google, og det skyldes, at det er den mest anvendte søgemaskine på verdensplan. Der kan være regionale forskelle og præferencer, men generelt set er Google den største aktør på markedet lige nu.

Søgeoptimering – kom på 1. side

Vil man have succes med sin hjemmeside, må målet altid være at få den placeret på første side af søgeresultaterne, når man har indtastet et søgeord eller en søgesætning. Det er nemlig her, de fleste søgere prøver at finde noget relevant og den hjemmeside, som de vælger at besøge. Her hænger optimal placering nøje sammen med øget trafik.
 

Relaterede