Smartlog v3 » Happysurfer » Kontor med overblik over dine udgifter
Opret egen blog | Næste blog »

Happysurfer

Jeg er en glad surfer :)

Kontor med overblik over dine udgifter

9. May 2011 11:45, happysurfer

Når man driver en kontorvirksomhed, er der mange udgifter at tage hensyn til, og en stor del af dem hører ind under drift. Nogen er faste udgifter andre uforudsete og variable.

Det kan være svært at få økonomisk overblik når udgifterne svinger. Det er blandt andet en af de store fordele ved et kontorfællesskab hos Brinkoffices. Du har en fast månedlig udgift, der dækker alt. Du skal ikke selv finde løsningen når printeren igen er ude af drift, eller ringe til teleselskabet for at ændre dine abonnementer. Du har alt det nødvendige udstyr lige ved hånden, og dermed de bedste forudsætninger for at løse alle dine opgaver hurtigst og bedst muligt.

Brinkoffices tilbyder mange ekstra services til gavn for dig der driver en kontorvirksomhed og du kan vælge fra og til i takt med dine behov. Brinkoffices giver dig de fleksible rammer, så du kan skabe en virksomhed der er tilsvarende til dine og dine kunders behov, men samtidig matcher dine økonomiske muligheder. Du får en flot og præsentabel virksomhed med god beliggenhed uden at skulle binde dig til lange kontrakter eller investere i en dyr ejendom. Se flere fordele på Brinkoffices.dk - klik her

Har du selv gjort dig nogle erfaringer med kontorhoteller, er du velkommen til at smide en kommentar herunder.