Smartlog v3 » Happysurfer » Google er fuld af potentiale
Opret egen blog | Næste blog »

Happysurfer

Jeg er en glad surfer :)

Google er fuld af potentiale

13. Oct 2010 10:48, happysurfer

Mange virksomheder har under krisen måtte tage alternative marketing-metoder i brug, for at holde omkostningerne dækket og salget oppe. Mange af de mere konservative firmaer som tidligere kun har brugt medier som aviser, blade eller radio er nærmest blevet tvunget lidt ud i nytænkning. Her er online markedsføring ofte et oplagt valg, da det typisk er væsentligt billigere en traditionel offline-marketing. Søgemaskiner såsom Google er fuld af potentiale da mange kunder søger efter produkter dér. Google optimering kan give et hurtigt afkast og derfor er det spændende at kaste sig ud.

Nogle af de virksomheder som virkelig har godt gang i markedsføringen på internettet benytter også Facebook annoncer eller Google Adwords - annoncetyper hvor man betaler pr. klik. Det er meget populært da man kun betaler for det man får. Det kan være en fordel at få hjælp til Google Adwords annoncer, da mulighederne er mange og det ikke bare lige er noget man sætter op.

 

Man kan også dreje hele billedet rundt, og benytte online marketing til at forbedre sit image på nettet. Har man fået dårlig omtale i et debatforum eller på en blog, kan man bruge søgemaskineoptimering til at optimere god søgeresultater over de dårlige. Det er en ret populær teknik som i dag bruges en del. Denne forbedring af omdømme på nettet kaldes blandt fagfolk for reputation management eller search management. 

Relaterede