Smartlog v3 » Happysurfer » Coaching hjælper mennesker
Opret egen blog | Næste blog »

Happysurfer

Jeg er en glad surfer :)

Coaching hjælper mennesker

16. May 2011 19:52, happysurfer

Som coach kan du være med til, at hjælpe mennesker til at opdage deres fulde potentiale. Ofte bliver vi mennesker viklet ind i vaner og rutiner og vi kan godt køre fast i den samme rille, hvorfra vi i lykkelig uvidenhed kan leve det meste af vores liv, uden at opdage, at vi har mange flere ressourcer end vi lige går og regner med.

Men som det gør sig gældende for så mange andre af livets aspekter, lærer man bedst af egen erfaring og ikke når andre fortæller en hvad man skal gøre. Og det er her du som coach kommer ind. Du hjælper nemlig den enkelte ved at stille de rigtige spørgsmål, så personen selv kan finde svaret i sit indre. Du hjælper kort sagt mennesker med at lytte til sig selv.

Der er stor brug for coaches i den travle hverdag vi lever i, både på arbejdsmarkedet og på hjemmefronten. Rigtigt mange privatpersoner løber ind i personlige konflikter, når de ikke kan få livets mange facetter til at hænge sammen. Her er en coach god når man gerne selv vil finde vejen frem. Coaches er også meget brugt i virksomheder, hvis man skal finde uafdækket potentiale frem i medarbejderstaben. Det er en god løsning i disse tider, hvor der reduceres i medarbejderstaben for at spare, og hvor der kan være en stor økonomisk fordel i at afdække muligheder og ressourcer, som allerede eksisterer, men ikke udnyttes i virksomheden.

Hos IBC udbydes en lang række kurser og står du og mangler et coachingkursus, er der helt sikkert også ét til dig, uanset om du vil coache private eller i virksomheder. IBC tilbyder topprofessionelle undervisere, der kan være med til at inspirere dig og bringe dig videre i din karriere.
Er du ledig kan du muligvis få kurset, hvis du har ret til 6 ugers selvvalgt uddannelse. Tal med din A-kasse, jobcenteret eller kontakt vores kontor, hvis du har brug for viden og detaljer.

 

Læs mere her:

http://lederuddannelse.net/coaching-kursus.html

http://da.wikipedia.org/wiki/Coaching

Relaterede