Smartlog v3 » Happysurfer » Ambré den tidløse sko, som passer til det meste
Opret egen blog | Næste blog »

Happysurfer

Jeg er en glad surfer :)

Ambré den tidløse sko, som passer til det meste

7. Jun 2011 15:57, happysurfer

Mine nye Ambré hyttesko kom med posten i fredags. Jeg havde købt dem hos netskobutik.dk, fordi de sender skoene den samme dag. Jeg valgte både Ambré på grund af, at selvom skoene er det nyeste nye, er de stadig tidløse i deres design. Det vigtigste er faktisk ikke skoens stil, men dens pasform.

Grunden til jeg ikke tøvede med at købe mine nye hyttesko hos netskobutik.dk var, at Ambré altid passer fra første gang, man tager dem på. Ambré har den bedste komfort, derfor bruger jeg også Ambré tøffel med kork bund, når jeg kommer hjem fra arbejdet. Min fødder skal føler sig tilpas hele dagen og hele aftenen.


Lækkert blødt skind og pæne overflader gør, at når man pudser sine sko jævnligt, kan man beholde dem i årevis. Ambré sko er mit foretrukne mærke – det er solidt og troværdigt. Jeg kan lide, at deres stil er neutral, så jeg kan bruge skoene både til jeans og lyse og mørke bukser.  Når man køber et par Ambré herresko, skal man ikke bekymre sig om ens fødder, eller om skoene passer til ens garderobe.  

Kommentarer

  1. nike free run
    19. Dec 2011 09:01
    1

    Det ville være super, ellers så bestiler jeg dem direkte.